perjantai 8. maaliskuuta 2024

Patricia G. Bertenyi: Kaikki ovat sokeita

 


Tämä kirja on julkaistu 5.2.2024 ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirjan pituus on reilut 14 tuntia ja sen lukee Satu Paavola. 
Tämä kirja sopii Helmet lukuhaasteeseen kohtaan: 36. Kirjan on kirjoittanut maahanmuuttaja. 
*
Uusi sairaaladekkarisarja alkaa!

Teho-osaston arjessa laitosapulainen näkee ja kuulee kaiken, mutta kukaan ei huomaa häntä. Ei edes kostoa hautova murhaaja.

Kuusikymppinen laitosapulainen Janka Vitéz tietää hoitotyöstä enemmän kuin kukaan tajuaa. Kun teho-osastolla kuolee peräkkäin kaksi kaupungin merkkihenkilöä, Janka haistaa palaneen käryä. Luonnollisiksi kirjatut kuolemat herättävät myös sairaanhoitaja Danin epäilykset. Huolella peiteltyjen salaisuuksien nuuskiminen lähentää naisia mutta saattaa heidät samalla myös suureen vaaraan.

Kaikki ovat sokeita aloittaa uuden, pulssia nostattavan sairaaladekkarisarjan.

Patricia G. Bertényi (s. 1973) on unkarilaissyntyinen turkulainen, joka työskentelee sairaanhoitajana teho-osastolla ja toimii Tehohoitolehden päätoimittajana. Lisäksi hän on suorittanut valokuvaajan tutkinnon New York Institute of Photographyssa. Kaikki ovat sokeita on hänen neljäs romaaninsa.
*
Tämä oli hyvä kirja, ainut miinus oli se, että kirja oli turhan pitkä. Aion seurata tätä sarjaa myös jatkossakin. Tapahtumat sijoittuvat sairaalaan, jossa tapahtuu outoja kuolemia. Dan päättää tutkia niitä. Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.