perjantai 1. maaliskuuta 2024

Douglas Preston & Lincoln Child: Kaksi hautaa

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2020 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan kuuntelin Celiassa, jossa lukijana toimii suosikkini Timo Mäkynen. Tämä kirja on osa Pendergast-sarjaa. Jostain syystä tämän vuoden keväälle ei ole julkaisussa uutta kirjaa, entisten tapaan!
*
”Kun lähdet koston tielle, kaiva ensin kaksi hautaa.” Konfutse

Helenin sieppausta seuranneiden 91 tunnin aikana FBI-agentti Pendergast tekee kaikkensa löytääkseen hänet ja päätyy Meksikoon. Asiat menevät kuitenkin traagisella tavalla pieleen, musertunut Pendergast palaa kotiin New Yorkiin ja vetäytyy piiloon ulkomaailmalta.
Kun manhattanilaishotelleissa tapahtuu sarja erikoisia murhia, Pendergastia anellaan apuun. Pian hän oivaltaa, että murhat ovat viesti Helenin kidnappaajilta. Sieppaajia jäljittäessään kostonhimoisen raivon sokaisema Pendergast joutuu lopulta katsomaan pahan voimia silmästä silmään.
Kaksi hautaa on koukuttavan jännittävä seikkailu ja viimeinen osa Pendergast-sarjan sisäisessä Helen-trilogiassa.
*
Helen on jättänyt yllättävän perinnön, kaksospojat, jotka eivät olekaan mitään tavallisia poikia. Miten natsit liittyvät tähän kaikkeen? Jännittävää viihdettä! Seikkailu vie etelä-Amerikkaan ja Pendergast joutuu taasen kuoleman vaaraan. Myös Corrie on apuna. Constancen hoitaja vakuuttuu tämän syyttömyydestä ja yrittää vapauttaa tämän. 

Tosi hyvä ja jännittävä kirja. Suosittelen lämpimästi! Annan kirjalle 5- tähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.