lauantai 9. maaliskuuta 2024

Johanna Tuomola: Pimeä kunnia

 

Tämä äänikirja on julkaistu 8.3.24 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on reilut 7 tuntia ja sen lukee Antti Pääkkönen. Tämä kirja on kolmas osa Oikeuden varjo -sarjassa. Tuomolan kirjat löytyvät tästä linkistä. 
*
Ortopedi Sami Heikuran arkea järkyttää uudet uhat trillerisarjan odotetussa kolmannessa osassa 
 
On kulunut kaksi vuotta järkyttävistä Saksan tapahtumista. Pakolaistyttö Adenna on kotiutunut Sami Heikuran perheeseen. Uusi elämä tarjoaa paljon, ulkopuolisuuden tunne kuitenkin vaivaa Adennaa aika ajoin. Kun hän ystävystyy muslimiyhteisöstään karkotettuun Hiraan, hän tavoittaa kaivatun yhteyden. 
 
Ystävyys saa synkkiä piirteitä, kun pinnan alla kuohuvat voimat purskahtavat pintaan yllättävin seurauksin. Myös Sami joutuu työyhteisönsä kautta imaistuksi pimeiden voimien äärelle. Erillisiltä vaikuttavat tapahtumat kietoutuvat yhteen tavalla, joka saa rikosylikonstaapeli Noora Nurkan pohtimaan moraalikäsityksiään uudelta kantilta. Mikä on oikeus? Kuinka pitkälle se taipuu?
*
Hyvä kirja tämäkin, mukava lukea Tuomolan kirjoja. Odotan innolla, että uutuskirjakin saadaa äänikirjaksi. Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville ja annan sille 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.