sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Douglas Preston & Lincoln Child: Purppurarannikko. Vol 2

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2022 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on 11,5 tuntia ja sen lukee Jukka Pajunen. Tämä on toinen kerta kun luen tämän kirajn ja alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä. Kaikki Pendergast-kirjat järjestyksessään löytyvät taasesn tästä linkistä
*
Erikoisagentti Pendergast matkustaa selvittämään varastetun viinikokoelman tapausta Yhdysvaltain itärannikolle Exmouthiin. Tyhjästä viinikellarista löytyy kuitenkin luuranko, joka johdattaa Pendergastin 1800-luvulla haaksirikkoutuneen laivan - ja sen rubiinilastin - jäljille. Kun hylkyä tutkiva historioitsija murhataan rituaalinomaisin menoin, Pendergast ymmärtää olevansa vaarallisten kysymysten jäljillä. Harjoitetaanko alueella noituutta? Ja mikä yhteys demoneilla on rubiineihin?
”Täydellinen” - Associated Press
”Pitää jännityksessä loppuun asti” - Suspense Magazine
*
Kallis viinilaatikko on varastettu ja Pendergast päättää selvittää tapausta Constainen kanssa. Seikkailu alkaa. Tällä kertaa ollaan uuden Englannin rannikolla ja meri myrskyää... Kuten olen aikaisemmin todennut, kirja on rankka, mutta olennainen osa sarjaa. Tällä kertaan annan kirjalle 4- tähteä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.