keskiviikko 13. maaliskuuta 2024

Johanna Salo: Pelastaja


Tämä äänikirja on julkaistu 5.3.24 ja sen kustantaja on Saga. Äänikirjan pituus on noin 5 tuntia ja sen lukee Netta Herranen. Johanna Salo on uusi tuttavuus minulle ja aion lukea lisääkin hänen kirjojaan.

*

Mahtuuko uranaisen sydämeen muutakin kuin työ?

Taru on päämäärätietoinen kirurgi, jonka päivät kuluvat töissä. Hän on vasta uransa alussa, mutta seuraa kokeneempien kollegojen työtä ja pääsee itsekin tekemään aina vain vaativampia leikkauksia. Taru pelastaa ihmishenkiä – mikä voisi olla sen hienompaa tai tärkeämpää?

Mutta kun hän seuraa ystäviensä ja tuntemattomienkin arkea, Tarun mielessä kaihertaa epäilys. Onko hän sittenkään niin tyytyväinen elämäänsä kuin luulee? Taru on aina pitänyt itseään itsenäisenä, onnellisena sinkkunaisena, joka ei tarvtse sen enempää miestä kuin idyllistä omakotitaloakaan. Mutta kun Taru kesken lomansa tapaa erään komean potilaansa, hänen on pysähdyttävä miettimään tulevaisuuttaan. Voisiko edessä sittenkin olla jotain siitä, mikä muille tulee niin luontevasti? Entä voiko Taru heittäytyä rakkauteen, kun se on vastoin kaikkea sitä, mitä hän on itselleen kuvitellut?

Johanna Salo on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut ihania romanttisia tarinoita.

*

Mukava, lämminhenkinen, romaatiinen kirja. Tarun elämää seurataa ja hänellä on muutoksen aika. Suosittelen kaikille romantiikan ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että olet kuunnellut kirjojani ja pitänyt niistä! 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kirjoistasi, ne on mukavan lämminhenkisiä!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.