torstai 14. maaliskuuta 2024

Johanna Salo: Ole aina tukenani


Tämä äänikirja on ilmestynyt 14.2.2024 ja sen kustantaja on Saga Egmont. Äänikrirjan pituus on reilut 4 tuntia ja sen lukee Senja Rajalin. Aikaisemmin luin Salon kirjan nimeltään Pelastaja. Tämä kirja sopii Helmet lukuhaasteeseen kohtaan: 34. Kirjan nimessä on käsky tai kehotus. 
*
Tunnistaako rakkauden, vaikka sitä ei näkisi?

Sirkulla on elämässään kaikki mallillaan: on hyviä ystäviä, mukava työ kukkakaupassa ja hyvältä vaikuttava tuore suhde Pasin kanssa. Mitään huolia ei siis pitäisi olla, mutta yksi tavallinen optikkokäynti saa koko maailman horjahtamaan. Sirkku passitetaan silmälääkärille, eivätkä uutiset ole hyviä: hänellä on silmäsairaus, joka etenee nopeasti.

Uutinen on Sirkulle suuri järkytys. Pientä iloa elämään tuo kuitenkin Sirkun silmälääkärin odotustilassa tapaama Sami, jonka kanssa on helppo jutella ja joka on erinomaista seuraa. Mutta on myös Pasi, joka on valmiina sitoutumaan suin päin, ilman kunnollista harkintaa. Kun Sirkku totuttelee ajatukseen näkökenttänsä kapenemisesta ja siitä, ettei sairauteen ehkä ole hoitoa, on hänen samaan aikaan suunnistettava rakkauden sokkeloissa. Kuka lopulta on se oikea, ja miten sen voi nähdä, jos silmissä sumenee?

Johanna Salo on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut ihania romanttisia tarinoita.
*
Mukava ja lämminhenkinen kirja. Sirkkua uhkaa sokeus ja hän taisteleen sen ja parisuhteensa kanssa. Kiva kirja. Suosittelen tutustumaan. Annan kirjalle 4 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.