maanantai 25. maaliskuuta 2024

James Patterson: Kolmas aste

 

Tämä kirja on alun perin julkaistu Suomessa. 2007 ja sen kustantaja on WSOY. Nyt se on julkaistu Saga Egmontin kustantamana äänikirjana. Sen pituus on reilut 7 tuntia ja lukijana toimii Johanna Kokko. Tämä on kolmas osas sarjaa. Pattersonin kirjat löytyvät tästä linkistä. 

*

Hengästyttävä trilleri on kolmas osa James Pattersonin menestyssarjaa naisista, jotka ratkovat yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa.

Pommiräjähdys sytyttää miljardöörin asunnon liekkeihin. Silminnäkijäksi sattuneen komisario Lindsay Boxerin onnistuu pelastaa talosta pieni poika, mutta raunioihin jää kolme ruumista. Palon jäänteistä poliisi löytää julman viestin.

Kolme päivää myöhemmin menestynyt liikemies löydetään murhattuna, ja murhapaikalla on jälleen samankaltainen viesti tappajalta. Lindsay turvautuu jälleen Cindyn, Clairen ja Jillin apuun selvittääkseen syyllisen. Mutta yhdellä naisten murhakerhon jäsenistä on synkkä salaisuus, joka uhkaa heitä kaikkia. Nainen on tietämättään murhaajan seuraava kohde.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana, ja hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.
*
Kovasti sattuu ja tapahtuu ja murhryhmä ei itsekään ole turvassa. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville tätä sarjaa. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.