keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Doulas Preston & Lincoln Child: Laavalasikammio

 

Tämä kirja on julkaistu keväällä 2023 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on vajaat 14 tuntia ja sen lukee Jarkko Pajunen. Tämä kirja on osa Pendergast-sarjaa. Tämä on toinen kerta kun luen tämän kirjan ja alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä. Toukokuussa ilmestyy jälleen uusi kirja sarjassa, nimeltään: Loputtoman yön kaupunki. Odotan innolla sitä!
*
Pendergastin yllättävä paluu

FBI:n erikoisagentti Pendergastin oletetaan kuolleen. Murheen murtamaan Riverside Driven kartanoon tunkeutuu varjo menneisyydestä, joka kaappaa agentin suojatin Constance Greenen. Pendergastin henkivartija Proctor on ainoa, joka voi auttaa. Hän jahtaa kidnappaajaa läpi kaupunkien, mannerten ja valtamerten kohti tuntematonta suojapaikkaa. Constancen puolesta pelkäävä Proctor ei voi aavistaakaan, että Pendergast on yhä elossa ja kamppailee oman vapautensa puolesta

Vetävää jännitystä, täydellinen mysteeri Preston & Child ovat edelleen lajinsa parhaimmistoa. Suspense Magazine
*
Edellinen kirja päättyy siihen, että Pendegast katoaa. Nyt hän on kadoksissa ja pian Constaince myös katoaa ja Proctor pelataan pois pelistä. Vanha vihollinen palaa ja pian myös Pendergast... Seikkailu on valmis. Kirjassa jännitystä riittää juuri sopivasti ja sitä on mukava lukea. Annan kirjalle edelleen 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.