torstai 26. tammikuuta 2023

Elisabet ja Per Reymers: Lääkärin arvoitus

 

Äänikirjan kustantaja on Saga Egmont ja se on julkaistu 15.6.2020. Kirjan pituus on 4 tuntia ja sen lukee Mona Kortelampi. Mukava lyhyempi välipala.

*
Sairaanhoitajana työskentelevän Julian elämässä kaikki on mallillaan: hänellä on lempeä mies Hans ja ihana pieni tytär Linda. Pariskunta on vastikään muuttanut uuteen rivitaloon, ja he haaveilevat saavansa lisää lapsia.

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Hans saa eräänä yönä kovan päänsärkykohtauksen – ja pian Julia huomaa olevansa keskellä hyytävää rikosmysteeriä.

"Lääkärin arvoitus" on koskettava, romanttinen ja jännittävä romaani nuoresta leskeksi jäävästä naisesta ja hänen elämästään sairaalamaailmassa. 

Elisabet ja Per Reymers ovat ruotsalaisten Ann (1947–) ja Örjan Björkhemin (1946–1996) salanimiä. Pariskunta kirjoitti useita suosittuja rakkausromaaneja, joiden tapahtumat sijoittuvat usein sairaalamaailmaan.
*

Välillä on kiva lukea muutakin kuin dekkareita ja tämä on oikein hyvä esimerkki siittä. Julian osastolla varastetaan lääkkeitä ja monia epäillään, myös hänen uutta miesystäväänsä, jolla on ollut ongelmia aikaisemminkin. Myös Julian tytär joutuu pian vaaraan.

Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.