tiistai 24. tammikuuta 2023

Camilla Läckberg: Käenpoika

 

Tämä kirja on julkaistu viime syksynä ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on vajaat 14 tuntia ja sen lukee Armi Toivanen. Fjällbacka-sarjan edellinen osa on ilmestynyt 2017 ja välissä on ilmestynyt muita kirjoja
*
Camilla Läckberg on palannut Fjällbackaan!

Fjällbackaa järisyttää kaksi kauhistuttavaa tapausta, joilla ei tunnu olevan yhteyttä toisiinsa. Tunnettu valokuvaaja löydetään galleriasta raa'asti murhattuna. Toinen silmitön veriteko tapahtuu pienellä saarella, jossa Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittaja Henning Bauer kirjoittaa maailmankuulun kirjasarjansa kymmenettä osaa.

Tanumsheden poliisiasemalla Patrik Hedström kollegoineen ei pääse tutkinnassa eteenpäin. Samaan aikaan Erica Falck penkoo 1980-luvulla Tukholmassa murhatun transnaisen traagista tapausta. Ericalle alkaa vähitellen kirkastua, kuinka menneisyyden langat solmiutuvat nykyisyyteen - ja että vanhat synnit heittävät pitkiä varjoja.
*
Patrik ja Erica elävät sovussa ja miettivät jo ikääntymistään, kun uusi yllätys kohtaa heidät. Erica matkustaan Tukholmaan tutkimuksissaan ja sillä aikaa heidän kotinsa remontoidaan. Patrikilla riittä työtä kuolemien selvityksessä ja Nobelin kirjallisuuspalkintokin välähtelee kirjassa. 

Kiva palata Fjällbackaan ja luen varmaan jossain vaiheessa uudestaan tämän sarjan. Annan tälle kirjalle 4- tähteä.

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin paljon tästä kirjasta. Oli mukavaa palata Fjällbackaan pitkän tauon jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on kiva aina palata. Mukavaa, kun monet vanhat sarjat ovat saaneet jatkoa.

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.