keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Seppo Jokinen: Vilpittömässä mielessä

 

 Tämän kirjan kustantaja on Crime Time ja äänikirjan pituu on noin 9 tuntia. Sen lukee Jukka Pitkänen.  Komisario Koskinen -sarjan kirjoitusjärjestys löytyy tästä linkistä.
*
Komisario Koskinen -sarjan 8. osa

Tammerkoskesta nostetaan hukkuneen miehen ruumis, ja Koskinen saa taas töitä. Uhri on joutunut veteen vain hetkeä aikaisemmin - toisen havainnon mukaan itse hypänneenä, toisen mukaan työnnettynä.

Samaan aikaan kaupunkia järkyttää maahanmuuttajanaiseen kohdistunut veriteko. Lööpit mässäilevät jo kunniamurhalla, ja poliisin paineet kohoavat nopeasti kriittisiksi. Lähellä tapahtumien keskipistettä sijaitsee muuan asunto, jossa yksinäisyyteen tuomittu mies kirjoittelee sähköposteja. Hän on valmis mihin tahansa saavuttaakseen kaipaamansa... Viikko koituu rankaksi Koskisen johtamalle väkivaltajaokselle. Ja miksi komisarion ex-vaimo haluaa tavata Koskisen monen vuoden jälkeen?

Seppo Jokinen (s. 1949) on yksi Suomen suosituimmista dekkarikirjailijoista. Jokinen tunnetaan erityisesti tamperelaisesta komisario Sakari Koskisesta kertovista rikosromaaneistaan.
*
Naiset ovat vaarassa, kun mies vaanii ja etsii seuraa verkossa. Koskisen porukka päätyy selvittämään tapauksia. Kun vielä tulee maahanmuuttajanaisen surman selvitys on tilanne niin kuuma, että joillakin palaa pinna lopullisestikin.

Suosittelen tätä sarjaa ja kirjaa kaikille dekkareiden ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.