keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Tammikuun luetut

 


Tammikuuss 2021 kuuntelin yhteesä 12 kirjaa, mikä on juurikin viime vuoden keskiarvon verran. Mukaan mahtuu taasen vanhoja Jules Vernen kirjoja, vähän uudempaa Cookin kirjallisuutta sekä aivan tuoreimpia uutuuksia. Ja tammikuussa luin vain yhden kotimaisen kirjan. 


Kuukauden paras kirja oli Robin Cookin Tappava tartunta. Olen lukenut sen useita kertoja ja aina se jaksaa säväyttää. Toinen täyden viiden tähden kirja oli uutuus, Sofie Sarenbrantin Häpeänurkka. Tämä on kyllä upea sarja.

Tammikuun seuraavaksi paras kirja oli Vernen Tsaarin kuriiri, josta voin sanoa samat sanat kuin edellisestäkin! 

Maininnan arvoinen uutuus oli myös Harriet Tycen toinen teos, Kaikki valheesi. Myös muut uutuudet olivat hyviä! Lisää uutuuksia on taas onneksi tulossa!

Äänikirjojeni kuuntelut jatkuvat taas entiseen malliin: uusimpia uutuuksi, Verneä ja Cookia ja vähän muutakin jännitystä! Pysy kuulolla!

P.S. Lisäksi olen kuvaillut ajankohtaisia käsitöitäni... 

4 kommenttia:

 1. Paljon olet ennättänyt kuuntelemaan ja lukemaan. Laitanpa tuon Cookin Tappava tartunta muistiin, vaikuttaa kiinnostavalta. Kauniita käsitöitä olet tehnyt. Mukavaa uutta lukukuukautta!

  VastaaPoista
 2. Olen vuosia sitten ahminut Cookin kirjoja. Myös tuo kirja on tullut luettua pariin kertaan. Täytyisikin taas pitkästä aikaa lueskella niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyviä!
   Nyt mulla on menossa järjestyksessä koko tuotanto.

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.