lauantai 9. tammikuuta 2021

Sofie Sarenbrant: Häpeänurkka

 


Sofie Sarenbrant: Häpeänurkka. Emma Skjöldistä kertova dekkarisarja saa jatkoa. Juuri ilmestynyt! Tämä on sarjan seitsemäs osa ja sarjan kaksi ensimmäsitä kirjaa on vielä suomentamatta. Toivottavasti nekin julkaistaisiin pian suomeksi. Tämä on aivan mahtava sarja! Seuraava osa ilmestyi viime kevänä Ruotsissa ja ehkäpä pian saamme senkin täällä julkaisuta! Sarjan 7. osa.

Tässä osassa Emma on palannut vanhempainvapaan jälkeen töihin ja Nyllet on jäänyt Ellan kanssa kotiin. Pariskunta on eronnut ja etenkin Nyllet kaipaa suhdetta. Emmalla taasen on lämpimiä tunteita uutta työpariaan kohtaan!

Tutkinnassa on tunnetun tv-juontajan katoaminen. Alueelta on ajan kuluessa löytynyt myös muita kuolleita. Lisäksi Emman siskon tytöllä on vaikeaa kavereidensa kanssa ja tämä onkin tärkeä osa tätä kirjaa. Kammottavaa, kuinka julmaa nuorten käytös voi olla.

Kirjan tunnelma on kammottavan jännittävä ja aivan herkimmille kirja ei sovikaan, kun kirjassa käsitellään paljon itsemurhaa ja siihen liittyviä asioita. Jännitys tiivistyy aivan loppuun saakka ja Sarenbrantin tapaan lopussa on cliffhanger ja moni asia jää vastauksia vaille. Uuutta kirjaa jää taas tosissaan odottamaan!

Tämä oli kyllä talven kuunteluelämys ja saatanpa kuunnella taas sarjan uudestaan. Sen verran viittauksia on aikaisempiin, että se on eduksi. Sarenbrant on kirjoittanut myös muita kirjoja ja myös niitä haluaisin lukea suomen kielellä...

Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille jännityksen ystäville! Annan kirjalle täyden 5 tähteä!!

2 kommenttia:

  1. Tämä sarja on ihan huippuhyvä. Ihmettelen miksi niitä kahta ei julkaistu. Kummallista. Aika monesta sarjasta julkaistaan kirjoja yhtä oudosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Toivottavasti nyt, kun on päästy lähes Ruotsin tahtiin uusissa kirjoissa, niin ne vanhatkin julkaistaisiin jossain välissä!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.