sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Rake Tähtinen: Synnin palkka

 


Rake Tähtinen: Synnin palkka, 2017. Äänikirjan julkaisija Saga. Tämä on toistaiseksi viimeinen osa Petäjämäestä ja Laatikaisesta kertovassa sarjassa. Tällä kirjalla aloitin Helmet 2021 lukuhaasteen ja täytin kohdan 22. Kirjassa ajetaan polkupyörällä. Siitä sekin lähtee!

Uudessakaupungissa tapahtuu taas, kun uskonlahkoon kuuluva nainen löydetään metsästä kuolleena. Komisario Petri Petäjämäki yhdessä aisaparinsa Laatikaisen kanssa ryhtyvät tutkimaan tapausta. Syyllisehdokkaita löytyy lähipiiristä. Uskonlahkon toimintaa on tutkittava kuten myös surmatun veljen toimet vaativat tarkempaa tutkimista.

Tapahtumia riittää niin tutkinnassa kuin Laatikaisen parisuhteissa. Tässä kirjassa ei kerrotakaan paljoa Petäjämäen arjesta, mutta ilmeisesti sillä rintamalla kaikki ovat kunnossa! :) Mukava lukea tätä sarjaa ja toivon tähän jatkoa. Tämä kirja ei ollut sieltä parhaammasta päästä, mutta aivan mukavaa ajankulua kumminkin...

Suosittelen koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Ja järjestyksessä kannattaa lukea... Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.