lauantai 20. helmikuuta 2021

Patricia Cornwell: Kierre


Patricia Cornwell: Kierre, 2021. Otava. Äänikirjan pituus 13,5 tuntia ja lukija Johanna Kokko.

Ihmiskunnan tulevaisuus on hiuskarvan varassa uudessa sykähdyttävän jännittävässä trilllerissä. Patricia Cornwellin koukuttava Calli Chase -sarja jatkuu.

NASA:n suunnittelema uuden raketin laukaisu menee pahasti pieleen, ja kyberrikostutkija Calli Chase joutuu kohtaamaan totuuden kadonneesta kaksoissiskostaan - ja omasta alkuperästään. Huippusalainen, jo vuosia sitten aloitettu avaruusoperaatio on luisunut kaaokseen, ja vain Calli voi palauttaa sen uralleen. 

Calli joutuu pelaamaan laskelmoitua kuurupiiloa ovelan ja kylmäverisen vastustajansa kanssa. Panoksena ei ole vain operaation onnistuminen vaan koko maapallon tulevaisuus.

Esittelyteksti on raflaava, mutta sarjan ensimmäisen osan tapaan tämä ei kyllä iske minuun. Lähinnä tämä on uuden tekniikan esittelyä ja ihmettelyä. Kirja loppuukin oudosti kesken, juuri kun jotain alkaa tapahtumaan. Jännityksestä tässä kirjassa ei kyllä valitettavasti voi puhua.  Ensimmäisen osan, Kvantti, arvostelun löydät täältä. 

Jos avaruustekniikka ja muu edistyksellinen tekniikka kiinnostaa, niin tämä kannattaa lukea. Annan tälle kirjalle kaksi tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.