perjantai 26. helmikuuta 2021

Karin Slaughter: Vaikeneva vaimo

 


Karin Slaughter: Vaikeneva vaimo, 2/2021. Äänikirjan pituus liki 20 tuntia ja sen lukee suosikkini Sanna Majuri. Eipä tässä kirjassa kyllä pituudesta ollut haittaa! Sen verran se veti puoleensa. Jälleen uusi kirja Sara Lintonista ja Will Trentistä. Näiden parissa kyllä viihtyy.

Tässä kirjassa vuorotellaan kahdeksan vuotta vanhaa tarinaa ja nyky hetkeä. Saran entinen mies Jeffrey tutkii Lenan ja muiden kanssa kadonneiden ja kuolleden naisten tapauksia. Sitten ne nousevat kahdeksan vuotta myöhemmin uudelleen valokeilaan, kun niistä syytetty saa GBI:n tutkimaan uudestaan tapauksia. Yllätten Amandan johdolla toimiva tiimi havaitsee, että teot ovat jatkuneet mihen vangitsemisen jälkeen.

Kirjassa kuvataan melko tarkasti miesten tekoja sekä ruumiinavauksia, eli aivan herkimmille tämä ei sovi. Mutta muuten on mahtava saada tähän sarjaan jatkoa ja myös Jeffreystä ja Lenasta on mukava lukea taas. Saralla ja Wilillä on omat hyvät ja huonot hetkensä, eikä tilannetta helpota, kun Jeffreyn haamu vainoaa tapauksen tutkintaa. Tapahtuvat etenevät ja yhtään tyhjää käyntiä tässä kirjassa ei ole. Jännitys tiivistyy sekä nykyhetkessä että menneisyydessä ja loppuratkaisu on yllättävä.

Suosittelen kyllä ehdottomasti Slaughterin ystäville! Annan kirjalle 4+ tähteä.

2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.