torstai 2. marraskuuta 2023

Lee & Andrew Child: Totuuden jäljillä

 

Tämä kirja on julkaistu juuri ja sen kustantaja on Karisto. Äänikirjan pituus on reilut 10 tuntia ja sen lukee Markus Niemi. Tämä on 29. osa suosituss sarjassa
*
Piinkova toimintasankari Jack Reacher haudatun salaisuuden jäljillä.

On vuosi 1992. Majurista kapteeniksi alennettu sotilaspoliisi Jack Reacher saa komennuksen työryhmään, joka puolustusministerin käskystä selvittää ympäri maata tapahtuneita salaperäisiä kuolemantapauksia. Kaikki ryhmän jäsenet ovat Reacherin tavoin yksikköjensä mustia lampaita, ja tutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että totuuden sijaan kaivataan syntipukkeja. Reacher ei kuitenkaan hellitä. Hän aikoo jakaa oikeutta joko virallista tietä – tai sitten omalla tavallaan.

Jack Reacherin seikkailuista kertovat trillerit ovat bestsellereitä ympäri maailman, ja Amazon on luonut kirjojen pohjalta räjähtävän Reacher-toimintasarjan.
*
Nämä uudemmat eivät ole niin vahvoja kuin vanhat kunnon Reacherit, mutta kyllä näitäkin kuuntelee. Tässä kirjassa ollaan vanhassa ajassa ja Sankari on vielä armeijassa. Ihan kiva kirja ja suosittelen Reacherin ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.