tiistai 14. marraskuuta 2023

Tilda Laaksonen: Jäljillä 2

 

Tämä kirja on julkaistu 24.2.23 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on noin 7 tuntia ja sen lukee kirjailija itse. Tämä kirja on True-crimeä ja ensimmäinen sellainen minulle. Tämä kirja sopii Helmet-lukuhaasteeseen kohtaan 41. 
*
Arvoituksellisia rikostapauksia palkitun podcastin tekijältä.

Siepattiinko 20-vuotias glamour-malli pimeän verkon ihmiskauppaa varten? Onko 1990-luvulta asti irlantilaisia järkyttäneiden nuorten naisten katoamistapausten takana sarjamurhaaja?

Suomen suosituimman rikospodcastin tekijä Tilda Laaksonen kertoo rikosmysteereistä tuttuun tarinalliseen, empaattiseen ja kunnioittavaan tapaansa. Hän valottaa niin rikosten tutkintaa, uhrien viimeisiä liikkeitä kuin rikosten tekijöiden motiivejakin.

Kirjan tapauksia ei ole käsitelty Laaksosen podcastissa. Hänen ensimmäinen kirjansa Jäljillä - Selvittämättömiä rikostapauksia meiltä ja maailmalta julkaistiin syksyllä 2021.
*
Kirjassa on 8 tosi tapausta, joiden faktat kerrotaan. Kirjailija itse selostaa tapaukset ja lähteinä on käytetty mm. julkaistuja kirjoja. 

En oikein itse lämpene tällaiselle teokselle, mutta kovasti on kirjailija tehnyt työtä tämän kirjan eteen. Suosittelen True-crimen ystäville. Annan tälle kirjalle 3 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.