keskiviikko 8. marraskuuta 2023

James Patterson: Jack ja Jill

 

Tämä kirja on vuodelta 1998 ja se on juuri julkaistu äänikirjana. Sen pituus on noin 13 tuntia. Tämä on kolmas osa suositussa Alex Cross -sarjassa
*
Alex Cross joutuu painajaismaiseen peliin, jossa toisella puolella on raaka sarjamurhaaja -tai murhaajat.

Rikostutkija ja psykologi Alex Crossin aamu alkaa painajaismaisesti. Vain parin korttelin päässä kuusivuotias tyttö on surmattu ja jätetty koulun portaille -saman koulun, jota Crossin oma poika käy.

Samaan aikaan kaupungin paremmalla puolen mielipiteitä jakanut senaattori Daniel Fitzpatrick löydetään teloitettuna omasta sängystään. Ainoa vihje rikospaikalla on salaperäinen viesti, jonka on allekirjoittanut nimipari "Jack ja Jill". Ja he ovat vasta aloittaneet...

FBI pyytää Alex Crossin apua senaattorin murhan selvittämisessä. Voiko kahden täysin erilaisen murhan välillä olla jokin yhteys? Samalla kun Cross yrittää kuumeisesti selvittää rikosta, murhaajat iskevät uudestaan. Ja uudestaan. Kukaan Washingtonissa ei ole enää turvassa. Peli on alkanut.

Jack ja Jill on kolmas osa koukuttavaa trillerisarjaa rikostutkija Alex Crossista.

*
Presidentti on uhattu tappaa. Onko joku lähipiiristä syyllinen? Jännitysnäytelmä alkaa. Jack ja Jill ovat parivaljakko, jota nyt etsitään. Alex Cross joutuu tiukkaan paikkaan. Jännitystä riittää loppuun saakka. 

Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.