maanantai 20. marraskuuta 2023

Colleen Hoover: Se alkaaa meistä

 

Tämä kirja on julkaistu 16.11.23 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on noin 10 tuntia ja sen lukee kaksi lukijaa: Usva Kärnä sekä Jalmari Savolainen. Kaksi lukijaa toimii hyvin, kun kirjassa on kaksi juonen kulkua, nainen ja mies. Tämä on jatko-osa kirjalle Se päättyy meihin, joka ilmestyi vajaat vuosi sitten. Tämän kirjan voi hyvin lukea, vaikkei edellistä muistakaan.
*
Jokainen loppu on uusi alku.

“Hoover särkee jälleen sydämiä tällä tyrmäävällä Se päättyy meihin -menestysromaaninsa jatko-osalla. Kirjailija esittelee taitojaan hienosyisessä ja empaattisessa hahmokuvauksessa, ja fanit ilahtuvat kuullessaan Atlasin näkökulman tarinasta. Kuten tavallista, Hoover ei pelkää tutkailla rakkauden tummia ja haavoittuvaisia puolia.” Publishers Weekly

Lilyn elämä on kiireistä: hänen kukkakauppansa kukoistaa ja tyttärensä kasvaa kovaa vauhtia. Tuntuu siltä, että vaikeudet Rylen kanssa ovat jo takanapäin, mutta kun Lily törmää kadulla nuoruudenrakkauteensa Atlasiin, elämä heittää jälleen volttia. Samaan aikaan Atlas joutuu kasvotusten traumojensa kanssa. Voiko edes rakkaus parantaa nuorena saadut haavat?

Colleen Hoover (s. 1979) on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, jonka teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksikymmentä miljoonaa kappaletta. Hänen teoksissaan sydäntäriipivä romantiikka yhdistyy kipinöivään erotiikkaan, mikä on luonut hänelle valtavan fanikunnan sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa. Hoover on kolmen lapsen äiti ja asuu Texasissa.
*
Kirjassa seurataan Lilyä, jolla on vaikea avioero takana sekä Atlasta, joka yllättäen saa tietää veljestään. Lilyllä on pieni lapsi ja se tuo myös haasteita. Kirja on sopivan romanttinen ja helppo seurata. Suosittelen romanttisten kirjojen ystäville. Annan kirjalle 4 tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.