sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Vuosikooste 2020

 


Hyvät ystävät, tässäpä faktaa viime vuodesta!

Vuosi 2020 oli useassa mielessä ennätyksellinen. Ensinnäkin luin yhteensä 145 kirjaa! Valtava määrä. Ja kaikki kuuntelin äänikirjoina. Paras kuukausi oli toukokuu, johon mahtui 19 kirjaa. Huonoin oli taasen huhtikuu 8 kirjalla.

Myös blogi täytti yhden vuoden viime vuoden lopussa. Ja kiitos kuuluu teille lukijat! On mukavaa, että sivuja klikkaillaan ja palautteita annetaan! Kiitos siitä! Kävijöitä blogissani on ollut vuoden aikana noin 22.500 kappaletta ja minusta se on iso määrä, kun aivan tyhjästä lähdin! Parhaimpana kuukautena blogissani on käynyt yli 3.000 lukijaa. Seuraajia on 14 kappaletta ja se tuntuu mukavalta!

Viiden tähden kirjoja oli vuonna 2020 peräti 14 kappaletta ja niitä kun nyt tuossa selailin, niin mahtavia olivat kaikki! Haluan kuitenkin mainita niistä muutamia, joskin noihin kaikkiin kyllä kannattaa tutustua...

Eniten edustettuna oli Robin Cook. Nämä kirjat kestävät aikaa ja uusia lukukertoja. Tällä hetkelläkin on menossa Cookin kirja ja kyllä viihdyn! Toinen ikivihreä kestosuosikkini on Jules Verne.

Ja sitten oli mahtava lukunautinto Pohjois-Koreasta, J.B.Johnin Pohjoisen tähti sekä dekkari japanilaiseen tyyliin Keigo Higashinon Uskollinen naapuri.  Molempia kyllä suosittelen ennakkoluulottomasti kaikille. Lisäksi vielä haluan mainita Lincoln Childin ja Douglas Prestonin Pendergast sarjan ja sen uusimman Valkoinen tuli. Aivan mahtava sarja ja mahtava kirja.

Hinon viime vuoden jälkeen katse tulevaan ja upeita kirjoja on taa tulossa kirjakevääseen 2021. Lisäksi mukana kuvioissa on taas Helmet lukuhaaste sekä Elisa kirjan kuunteluhaaste. Viime vuonnahan sain Helmet lukuhaasteen valmiiksi juuri vuoden vaihtuessa.

Mahtavaa lukuvuotta kaikille! Jatketaan samaan malliin!

2 kommenttia:

 1. Hurjan paljon olet lukenut! Antoisaa kirjavuotta myös tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuota tullut kuunneltua. Tuleepa siinä satoja tunteja, jos ei tuhatkin tuntia kuunetlua... :)
   Kiitos ja samoin!

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.