perjantai 8. tammikuuta 2021

Robin Cook: Kohtalokas hoito

Robin Cook: Kohtalokas hoito, 1994. Äänikirjan tuottaja Celia. Nämä kirjat kyllä kestävät aikaa ja lukukertoja. Olen lukenut Cookin tuotannon useita kertoja ja nyt on menossa uusi kierros äänikirjoina.

Kirjassa kerrotaan perheestä, jonka vanhemmat ovat molemmat vasta valmistuneita lääkäreitä Bostonista. Heidän tyttärellään on krooninen keuhkosairaus. He molemmat saavat unelmiensa työpaikan pienen kaupungin sairaalasta Vermontista, ja perhe muuttaa kaupunkiin. Kaiken lisäksi pankki antaa rahoituksen kauniiseen taloon maaseudun rauhaan. Myös tytär saa haluamansa koiranpennun. Kaikki vaikuttaa täydelliseltä.

Kuitenkin sairaalassa tuntuu tapahtuvan outoja. Potilaita kuolee yllättäen ja pian perheen kellaristä löytyy kuukausia sitten kadonnut entinen sairaalan johtaja, josta kukaan ei tunnu pitävän. Mistä kaikessa oikein on kyse. Asiat saavat dramaattisia käänteitä ja seikkalu on valmis. Jännitystä piisaa loppuun saakka.

Toivottavasti myös viimeisimmät Cookin kirjat julkaistaisiin Suomessa. Kaikki ovat kyllä tosi hyviä. Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville tai lääketieteestä kiinnostuneille. Annan kirjalle 5- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.