maanantai 6. heinäkuuta 2020

Mary Higgins Clark: En sua silmistäni saa


Mary Higgins Clark: En sua silmistäni saa. Tammen julkaisema tammikuussa 2019. Mary kuoli tämän vuoden tammikuussa ja häneltä julkaistaan postyymisti uusi kirja syyskuussa 2020, nimeltään Älkää tytöt itkekö. Hänen kirjojaan on suomettu yli 30 kappaletta ja niitä on julkaistu mukavasti myös äänikirjoina. Tämän äänikirjan pituus on 7,5 tuntia ja sen lukee Sonja Pajunoja.

Jännityksen kuningatar iskee jälleen!
Higgins Clarkin uusin jännitysromaani pureutuu perheen pirstovaan murhaan herkästi ja piinaavan vangitsevasti.
Lukiolaistyttö löytyy kuolleena pihansa uima-altaasta, ja epäiltyjen listaa täyttävät niin tytön poikaystävä kuin naapurin omalaatuinen poika, jonka muistiin tai ymmärrykseen ei voi täysin luottaa. Murhaa ryhtyy tutkimaan isosisko Aline, joka ennen pitkää kuitenkin löytää itsensä murhavyyhden sydämestä uhkaavasti salaisuuksien verkkoon kietoutuneena. Kuolleen tytön perhe koettaa jatkaa elämäänsä, mutta miten arjessa voi enää tarpoa eteenpäin, kun tytär ja sisko on murhattu?
Yhdysvaltojen kuuluisimpiin jännityskirjailijoihin lukeutuva Mary Higgins Clark pitää kunnia-asianaan tarjoilla mysteerinsä hyvin annosteltuina ja kauniisti katettuina. Kunnioitettavan pitkän kirjailijanuransa aikana hän on julkaissut kymmeniä suurmenestyksiä.

Syyllistä aletaan pian muotoilla kuolleen tytön poikaystävästä, jolla oli tapana usein riidellä tämän kanssa. Naapurin omalaatuinen poika näki surmayönä jotain, mutta hänen äitinsä epäröi kertoa tiedoistaan poliisille. Myös tytön kavereilla on jotain salattavaa. Kuka onkaan puhjenneen renkaan korjaamisessa auttanut mies?

Kirjan tunnelma on sopivalla tavalla jännittävä ja henkilöt ovat uskottavia. Kirjan seurassa viihtyy hyvin ja aion jatkossa kuunnella lisää Higginsin kirjoja. Suosittelen kirjaa jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4- tähteä.

Kuuntelin tämän kirjan Nextoryssä, jossa vielä voimassa 30 päivän ilmainen kokeilu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.