torstai 24. marraskuuta 2022

Seppo Jokinen: Koskinen ja taikashow

Seppo Jokisen kirjoja julkaisee Crime Time. Kuuntelin tämän äänikirjan Celian kustantamana. Sen pituus oli noin 11 tuntia. Se on kyllä saatavissa myös kuukausimaksullisissa palveluissa äänikirjana. Tämä on neljäs osa suositussa Komisario Koskisesta kertovassa sarjassa. Muuhun tuotantoon pääset tutustumaan tästä. 

*

Jokisen neljäs rikosromaani, jossa selvinneeltä vaikuttava itsemurha alkaa vaivata Koskista. 

Showtaikurin avustaja on jättäytynyt junan alle Tampereella, eikä hänen merkillinen itsemurhakirjeensä tunnu sopivan tapahtuman kuvaan. Perhehuolien vaivaama komisario Koskinen tapaa taikurin sattumalta. Pian Koskinen alkaa tutkia rikosta, joka liittyy läheisesti hänen omaan elämäänsä, ja on lopulta itse epäiltynä vakavasta rikoksesta.

Jokinen on kehitellyt Koskisen pään menoksi jännittävän ja yllätykellisen juonen, jonka tapahtumat liikkuvat lähes kaikille suomalaisille tutussa miljöössä: ruotsinlaivalla

*

Tämä on kyllä mainio sarja ja olen puoliväliltä eteenpäin lukenut kokonaan alkua lukuunottamatta. Tässäkin kirjassa on niin jännitystä kuin poliisien yksityiselämää sopivissa suhteissa. Koskiselle sattuu ja tapahtuu alusta loppuun saakka. Jännitystäkin riittää takaa-ajossa sun muussa. Mukavaa seurata tätä uran alkupuolta näin välillä. Keväällä. ilmestyy taas uusi Koskis-dekkari, jota odotan innolla!

Suosittelen koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.