keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Ann Cleeves: Nousuvesi


Tämäkin kirja on tämän syksyn uutuus ja sen kustantaja on Karisto. Äänikirjan pituus on noin 11 tuntia ja sen lukee Outi Vuoriranta. Tämä on 10 osa suositussa pohjois-Enlantiin sijoittuvassa sarjassa. Kaikki bloggaamani Cleevesin kirja löydät tästä linkistä.
*
TV:stä tuttu komisario Vera Stanhope tutkii murhaa yhteiskunnan ylemmissä piireissä.

Entisten eliittikoulunuorten perinteinen saariviikonloppu saa järkyttävän käänteen, kun yksi kuusikymppisistä ystävyksistä löytyy hirttäytyneenä. Pian tapaus paljastuu henkirikokseksi, ja komisario Vera Stanhope tiimeineen joutuu huomaamaan, että julkisuuden henkilön murhaa on todella vaikea tutkia.
Nousuvesi on suositun Vera Stanhope -sarjan kymmenes osa. 
*
Vera kumppaneineen alkaa tutkia epäilyttävää kuolemaa ja joutuvat matkaan tarunhohtoiselle saarelle monet kerrat. Saaren tie on nouseveden aikana veden peitossa ja ajelut on ajoitettava tarkaan. Ympäristö on taasen etsittävä googlesta ja kivalta näyttää. Kirjassa sattuu ja tapahtuu ja vaaraa riittää rikostutkijoillakin. Nämä Cleevesin sarjat ovat mukavan lämminhenkisiä ja niitä on mukava seurata. Ensi keväänä ilmestyy taasen uusi kirja hänen uudessa sarjassaan.

Suosittelen kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.