keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Michael Connelly: Verivelka

 

Tämä on Connellyn 8. kirja ja edeltävistä poiketen ei kuulu Harry Bosh -sarjaan. Äänikirja löytyy Celiasta ja sen pituus on noin 14 tuntia.
*
Entinen FBI:n agentti Terry McCaleb nauttii kiireettömistä eläkepäivistä kunnes kaunis Graciela taivuttaa hänet jäljittämään sisarensa murhaajaa.
*
Terry kunnostaa isältä saatua perintövenettä. Tälle on tehty sydämensiirto ja hän viettää veneellään lokoisia eläkepäviä. Graciela vetoaa tämän siirrettyyn sydämeen ja pyytää tutkimaan sisarensa murhaa. Sisar sattui kauppaan, kun se ryöstettiin ja hän sekä kaupan omistaja kuolivat. Jotain hämärää asiassa oli, ja poliisit vetivät vesiperän. Terry ryhtyy tutkimaan asiaa ja löysi toisisakin surmia, jotka sopivat kuvioon.

Terryn terveys on veitsen terällä ja tämä tutkiin tarmokkaasti tapausta ja lähenee myös Gracielan ja tämän siskon pojan kanssa. Leppoisat kalastusretketkin kuuluvat asiaan. Jotenkin Terryn harvinainen veriryhmä ja sydämensiirto liittyy tapaukseen. Niinpä takaa-ajajasta tuleekin takaa-ajettu... Jännitystä riittää loppuun saakka. 

Suosittelen kirjaa kaikille jännityksen ystäville ja annan tälle kirjalle neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.