sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Sebastian Fitzek: Matkustaja 23

 

Sebastian Fitzek: Matkustaja 23, 5/2021. Äänikirjan pituus on noin 11 tuntia ja sen lukee Ville Tiihonen. Nyt Bazar on innostunut suomentamaan näitä mainioita Fitzekin jännäreitä. Edellinen oli Potilas tammikuussa.  Hienoja kirjoja molemmat.

Joka vuosi maailman risteilyaluksilta katoaa 23 matkustajaa. Kuka on seuraava?
Sebastian Fitzekin piinaava trilleri Matkustaja 23 vie lukijan risteilyalukselle, jonka käytävillä kulkee kuolema
Viisi vuotta sitten poliisipsykologi Martin Schwartz menetti vaimonsa ja lapsensa, kun he katosivat jäljettömiin kesken luksusristeilyn. Heidän kohtalonsa ei koskaan selvinnyt, ja poliisi kuittasi tapauksen murhana ja itsemurhana. Tragedian edelleen piinaama Schwartz saa viestin iäkkäältä kirjailijalta, joka väittää tietävänsä Martinin perheen kohtalon ja pyytää häntä saapumaan The Sultan of the Seas -laivan kyytiin.
Salamyhkäinen kirjailija kertoo, että Martinin perhe ei ole ainoa kadonnut, ja että Sultan of the Seas -laivalta on kadonnut toinen perhe vain kuukautta aiemmin. Hän uskoo, että matkustajien joukossa on sarjamurhaaja.
Kun kadonneen perheen tytär ilmestyy yhtäkkiä takaisin mukanaan Schwartzin pojan pehmolelu, käy ilmi, että kaiken takana on jotain vielä kammottavampaa.

Tässä kirjassa oli minun makuuni liikaa "salaliittoja", mutta aivan kelpo jännäri kuitenkin. Odotankin innolla seuraavaa, kirjaa nimeltä Ikkunapaikka 7A, jossa matkustetaan sillä kertaa lentokoneessa.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Anna kirjalle neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.