lauantai 8. helmikuuta 2020

Johanna Tuomola: Oikeuden varjo


Johanna Tuomola: Oikeuden varjo. Ennen kuin kuuntelen uusimman Johanna Tuomolan kirjan, kuuntelen tämän 10-osaisen äänikirjaksi tuotetun sarjan. Se on julkaistu vuonna 2017 ja sen kesto kokonaisuudessaan on noin 12 tuntia. Lukijana toimii Antti Pääkkönen. Tapahtumat sijoittuvat aikaan aikaisemmin viimeisen Noora Nurkka -kirjan, Murhaaja Vierelläsi, jälkeen. 

Menestyvä ortopedi Sami Heikura palaa New Yorkista Lohjalle lähemmäksi lapsiaan. Ensimmäisessä jaksossa hän hoitaa miespotilasta, joka pian kuolee. Samia jää vaivaamaan kuolleen miehen tekemiset. Noora ja Abdi tutkivat tapausta.

Kirjasarjan osat soljuvat sujuvasti eteenpäin ja niissä seurataa Sami Heikuran perheen elämää. Teini-ikäisten lasten tekemiset huolestuttavat isää ja välit ex-vaimoon ovat kireät. Noora Nurkka on vähän sivuroolissa. Kolmannessa osassa selvitetään kultasepänliikkeen ryöstöä. Pikkuhiljaa alkaa selvitä, että Samin tyttärellä on monenlaisia salaisuuksia. Isä yrittää parhaansa mukaan niissä luovia. Myös Samin uuden naisystävän taustoissa on jotain epäilyttävää...

Hyvä sarja! Viihdyin tämän parissa. Mukavaa jatkaa sitten uutuuden, Liekit yössä -kirjan parissa! Suosittelen, Johanna Tuomolan kirjat sopivat hyvin skandi-dekkareista pitävälle. Annan tällä sarjalle neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.