lauantai 15. helmikuuta 2020

Ninni Schulman: Älä kerro kenellekään


Ninni Schulman: Älä kerro kenellekään. Odotin kovasti tätä kirjaa, joka ilmestyi 13.2. Edellisen kuuntelemisesta onkin jo aikaa ja nyt mukavaa, kun Tammi julkaisee teoksen myös äänikirjana.  Kirjan pituus on noin 10 tuntia ja sen lukee Outi Vuoriranta.

Minusta on mukavaa seurata tämän pienen kaupungin elämää ja henkilöhahmoista on tullut jo tuttuja. Ihmiset ovat tavallisia, perheellisiä ja kunnollisia ihmisiä. Sellaiset päähenkilöt ovat mukavia seuratavia.

Hagfors-sarjassa toimittaja Magdalena Hansson ja poliisit Christer Björklund ja Petra Wilander selvittävät rikoksia pikkukaupungin idyllisten kulissien takana. Sarja on myynyt Ruotsissa yli miljoona kappaletta.

Kirja alkaa, kun sosiaalityöntekijä Ann-Karin katoaa. Mikä on sen perheen rooli, johon hän oli viimeiseksi menossa kotikäynnille? Salaileeko Ann-Karinin mies jotain? Oliko Ann-Karinilla jotain salattavaa? Entäs mikä on perheen tyttären rooli? Myös Petralla on omia ongelmia ja Magdalena ajautuu vaaraan tehdessään työtään.

Todella mukava kirja ja aika kului nopeasti tämän kuuntelun parissa. Loppuratkaisukin oli mukavan virkistävä. Suosittelen ehdottamasti ja annan tälle neljä ja puoli pistettä...

Helmet-haasteessa sijoitan tämän kohtaan: 41. Kirjassa laitetaan ruokaa tai leivotaan

2 kommenttia:

  1. Aiemmin luin enemmänkin dekkareita, mutta nyt ne ovat jääneet vähemmälle. Ninni Schulmankin on minulle aivan uusi tuttavuus. Ehkä voisin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä. Ja kannattaa lukea järjesetyksessä, kun henkilöiden tarinat kehittyy koko ajan!

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.