lauantai 8. helmikuuta 2020

Christina Larsson: M-ryhmä 2


Toinen osa Christina Larsson: M-ryhmä 2 ilmestyi äänikirjana 7.2. Lukijana toimii jälleen Karoliina Kudjoi. Äänikirjan pituus on noin 6 tuntia. Ensimmäinen osa oli tosi hyvä ja nyt odotan innolla näitä tulevia osia. Miten Noran tilanne jatkuu M-ryhmässä? 

Pienen kunnan rakennuspomon uima-altaasta löytyy kuollut nainen ja M-ryhmä alkaa tutkia tapausta. Ryhmän toiminta on haastavaa, kun aina mennään rikoslaboratorioksi muutetulla bussilla uudelle paikkakunnalle. Noralla on haastetta myös henkilökohtaisessa elämässä, kun hänen äitinsä joutui sairalaalaan. Häneen ottaa myös yhteyttä entinen työtoveri.

M-ryhmä tutkii rakennuspomon menemisiä ja ihmetystä herättävät ulkomaalaiset työntekijät, jotka tuntuvat katoavan, kun heistä haluttaisiin lisää tietoa. Myös toinen asiaan läheisesti liittyvä kuolee. Nora saa tyytyväisenä kuulla, että häntä aikaisemmin ahdistellut entinen poikaystävä Kristian on saanut siirron ulkomaille. Josko hän nyt saisi olla sen suhteen rauhassa.

Tosi mukavaa seurata Noran seikkailua. Äänikirja etenee vauhdilla, kunnes äkkiä loppuu ja moni asia jää kesken. Innolla jään odottamaan seuraavaa, noin kuukauden päästä ilmestyvää kolmatta, eli viimeistä osaa. Annan tälle kirjalle neljä tähteä.
Kirjasta blogannut aiemmin jo Sivusuhteita.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kirjan esittelystä. Kiva saada uusia dekkarivinkkejä. Tästäkään en ole ennen kuullutkaan. Päähenkilöstä tuli mieleen Tuomalan Noora Nurkka -sarja. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Noora Nurkkaa parhaillaa kuuntelenkin...
    Minusta nämä Larssonin kirjat ovat hyvää ruotsalaista perusdekkaria!

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.