tiistai 11. helmikuuta 2020

Johanna Tuomola: Liekit yössä

Johanna Tuomola: Liekit yössä. Tämä kirja ilmestyi jo lokakuussa, mutta vasta nyt se tuli saataville kuukausimaksullisiin palveluihin ja mininkin saataville... Äänikirjan lukee Antti Pääkkönen ja sen pituus on noin 8,5 tuntia. Tapahtumat sijoittuvat aiemmista Noora Nurkka -kirjoista tuttuun tapaan Lohjalle ja hevostalleille.

Noora on ollut sairaslomalla aikaisempien työtraumojen takia. Yllättäen hän päättääkin ottaa jatkoksi virkavapaata. Aikansa kuluksi hän päättää auttaa isäänsä, jota syytetään ravihevosen dopingista. Noora ottaa osaa eläinsuojelujärjestöön ja sen riveistä alkaa paljastua ääriajattelua. Kun ympäri
Lohjaa syttyy outoja tulipaloja, Noora päättää palata töihin. Eläinaktivistien riveissä on monenlaisia jäseniä ja heitä sietääkin tutkia tarkemmin. Kun yksi heistä kuolee, saa tapahtuman selvittely lisää kierroksia.

Viihdyn aina näiden Tuomolan kirjojen parissa. Niissä kerrotaan tavallisista ihmisistä ja heidän arjestaan. Myös poliisit ovat kunnollisia ja tavallisia.Suosittelen skandi-dekkarien ystäville! Annan neljä tähteä.

2 kommenttia:

  1. Noora Nurkka -dekkarit kuuluvat kotimaisiin suosikkeihini. Myös tästä Liekit yössä tykkäsin.

    VastaaPoista
  2. Itse luen aika vähän kotimaisia dekkareita, mutta tämä kuuluu parhaimmistoon.

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.