maanantai 24. helmikuuta 2020

Daniel Åberg: Tartunta, kausi 1


Daniel Åberg: Tartunta, kausi 1. Aimmat kaudet Virus-nimellä olivat todella mukavaa kuuneltavaa ja lopuksi asiat jäivät kuitenkin kesken. Eli niiden jatkoksi on sitten tämä Tartunta. Ruotsiksi sitä on julkaustu jo toinenkin kausi. Tämä tartunta 1 on juuri julkaistu ja tämän jälkeen sitten onkin odotettava, että milloin kakkonen suomennetaan!

On kulunut kolme kuukautta viruksen leviämisestä ja elämä on asettunut omiin uomiinsa eri tahoilla. Kiirunassa ollaan edelleen tarkkoja siitä, ketä sinne päästetään. Jenni päättää viettää aikaansä yksin ja kuljettaa Kiirunaan tuotteita, jotka sieltä ovat loppumassa. Samalla hän kiertelee eri reittejä Ruotsissa ja pyrkiin informoimaan mahdollisia eloonjääneitä, joita löytyykin.

Immuunien pieni ryhmä on jatkanut elämää Tukholmassa ja ovat saaneet elämänsä helpottamiseen avun myös eläimistä. Kiirunan vartija Risten joutuu lähettämään raskaana olevan naisen pois rajalta, koska tämä on immuuni taudinkantaja ja vaaraksi koko kaupungille. Voisiko hän kuitenkin auttaa naista jotenkin? Onko venäläisiä vielä hengissä ja mitä he suunnittelevat?

Tässä kirjassa kerrotaan aika paljon myös vanhemmista tapahtumista, joten kuuntelemisen voi periaatteessa aloittaa myös tästä, mutta itse tykkään kyllä kuunnella sarjat aina järjestyksessä. Tapahtumia tässä riittää eri puolella Ruotsia ja uusiakin henkilöitä ilmaantuu ajan mittaan. Niin kuin edellisetkin, tämä kirja jää pahasti "kesken". Nyt sitten vain innolla odotan seuraavaa osaa! Suosittelen! Annan neljä+ tähteä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.