lauantai 29. helmikuuta 2020

Helmikuun luetut 2020Helmikuussa kuuntelin yhteensä 14 kirjaa. Mukaan mahtui niin yhdentekeviä kahden tähden kirjoja kuin hyviä neljän tähden kirjoja. Yhtään huipputeosta en kuunnellut. Kaikki kirjat nautin siis äänikirjoina.

Kuukauden paras kirja oli Ninni Schulmanin Älä kerro kenellekään. Se sai neljä ja puoli tähteä. Toinen maininnan arvoinen on Daniel Åbergin Tartunta. Se on itsenäinen jatko-osa Virus-sarjalle ja tuohonkin on julkaistu jo Ruotsissa seuraava osa.

Tässä kuussa olen saanut jo vinkkejä tulevan kesän ja alkusyksyn uutuuksista. Mm. Horstilta, Camilla Grebeltä ja Christina Ohlssonilta tulee uudet kirjat. Kuten myös Grishamilta, Läckbergiltä ja Jo Nesbolta! Laitan näistä lisaa infoa pikapuolin.

4 kommenttia:

 1. Tuo Ninni Schulmanin dekkari on minullakin kuuntelulistalla. Pikkukaupunkimiljööseen sijoittuvat rikostarinat ovat lemppareitani. En ole Schulmanin sarjaa lukenut tai kuunnellut aiemmin, mutta tähän varmaan pääsee mukaan ns. keskeltä sarjaakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!
   Mukaan pääsee kyllä keskeltäkin, mutta kannattaa lukea ne aiemmatkin!

   Poista
 2. 14 dekkaria yhdelle kuukaudella on tosi hyvä saavutus. Sinulta on kiva saada vinkkejä uusista dekkaristeista. Mielenkiintoista kuulla, mitä Läckbergilta tulee. Hyvää maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja hyvää alkanutta kuuta sinullekin. Läckbergiltä tulee jatko Kultahäkkiin.

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.