maanantai 3. helmikuuta 2020

Lee Child jää eläkkeelleHelsingin sanomat tietää kertoa, että Jack Racher -kirjoista tuttu Lee Child, omalta niemtään Jim Grant jää eläkkeelle. Racherin tarina kuitenkin jatkuu, sillä sen sarjan kirjoittamista jatkaa Jimin nuorempi kirjailijaveli Andrew Grant.
Kyllähän se on aivan ymmärrettävää. Varsinkin HS tuoreemmassa valokuvassa hän näyttää jo iäkkäältä. Toivottavasti laatu jatkuisi samana!

Andrew on julkaissut 9 kirjaa, joita ei ole julkaistu suomeksi. Tämä veli on syntynyt vuonna 1968 ja nämähän ovat brittejä, vaikka kirjat sijoittuvatkin Yhdysvaltoihin.   Kirjailijasta lisätietoa Wikipediassa. Ehtona sarjan jatkamiselle on, että kirjailijanimi muuttuu Childiksi.

Viimeisin Lee Childin kirja on Kuilun partaalla, joka ilmestyi suomeksi samoihin aikoihin englantilaisen alkuperäisteoksen kanssa vuoden 2019 lopussa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä tiedosta, en ole sitä huomannutkaan. Olen pitänyt Lee Childen kirjoista. Pitää toivoa, että taso pysyy. Ihan niin ei käynyt Stig Larssonin Millenium-kirjojen jatkojen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että taso säilyy. Itse kyllä pidän noista uudemmistakin Millenium-kirjoista.

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.