maanantai 29. maaliskuuta 2021

Katrine Engberg: Harhalaukaus

 


Katrine Engberg: Harhalaukaus, 3/2021. Äänikirjan pituus vajaa 12 tuntia ja sen lukee Antti Jaakola. Tämä on kolmas osa poliisien Jeppen ja Anetten tutkimuksista Tanskassa.

Teinipojan katoamisesta keriytyy auki puistattavien rikosten vyyhti. Kööpenhaminaan sijoittuva koukuttava trillerisarja jatkuu!

Kauniina huhtikuisena päivänä teini-ikäinen poika katoaa. Koska lapsi on jäänyt perheessä vaille huomiota, hänen luullaan ensin karanneen kotoa. Mutta poliisi ei voi olla huomaamatta merkkejä, jotka viittaavat johonkin vakavampaan. Onko poika sittenkin viety vasten tahtoaan? Poliisilla on vain yksi todistuskappale: monitulkintainen sitaatti romaanista.

Etsivät Jeppe Kørner ja Anette Werner selvittävät arvoituksellista kidnappaustapausta, jonka juuret ulottuvat syvemmälle kuin kukaan osasi arvata.

Suoraan sanottuna tämä kirja oli tylsä. En missään vaiheessa koukuttunut tähän ja lukeminen oli vähän pakkopullaa. Periaatteessa päähenkilöt syventyvät tässä jo kolmanteen osaan ehtineessä sarjassa. Edellisen osan Lasisiivet luin vuosi sitten. Sekin sain 3- tähtäe ja vähän mietin mitä teen sarjan jatko-osien suhteen...

Suosittelen kirjaa dekkarien ystäville. Annan tälle kirjalle 3- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.