perjantai 5. maaliskuuta 2021

Tess Gerritsen: Vaarallinen suojelija

 


Tess Gerritsen: Vaarallinen suojelija. Alunperin julkaistu 1992 ja ensimmäisen kerran ilmestynyt suomeksi 2011 ja nyt siis uutukaisena äänikirjana. Omistan nämä Gerritsenin pokkarit myös painettuna ja tämä on tullut parisen kertaa luettua jo ennenkin. Kiva, että näitä tehdään myös äänikirjoiksi.

Catherine Weaver on ajamassa lomalle ystävänsä luo, joka on viimeisillään raskaana, kun hän poimii tieltä haavoittuneen miehen. Mies vaikuttaa sivistyneeltä, vaikkakin pelokkaan epätoivoiselta. Catherine saattaa hänet sairaalaan, mutta takaa-ajetun tunne tarttuu häneen. Eikä syyttä, sillä pian hänen henkensä on todellakin uhattuna.
Victor Holland on työskennellyt biokemistinä yrityksessä, jolla ei tunnu olevan pelkkiä puhtaita jauhoja pussissa. Tekeillä on jotain huippusalaista ja kun Victorin kollega saa surmansa, alkaa Victorin pakomatka.
Victor on hengestään kiitollisuudenvelassa Cathylle, joka ei halua jättää Victoria yksin selviytymään takaa-ajajista. Vaikka Cathyn elämä onkin muuttunut painajaiseksi, haluaa hän Victorin vierelleen, sillä yhdessä he ovat päättäneet voittaa.

Huolimatta siitä, että tämä on Harlequin kirja, tämä on enemmänkin jännäri. Romantiikkaa on vain vähän. Jännitystä riittää alusta loppuun ja tämä on sellainen helposti seurattava kirja. Mukava välipala muiden raskaampien kirjojen välissä.

Suosittelen kirjaa jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle neljä tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.