sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Belinda Bauer: Katkeamispiste

 

Belinda Bauer: Katkeamispiste, 6/2020, äänikirjana julkaistu 3/2021. Lukijana toimii Anni Kajos ja äänikirjan pituus on noin 9,5 tuntia. Tämä on Bauerin seitsemäs suomennos. Nämä eivät kuulu mihinkään sarjaan. Jännitys trillereitä kaikki. Myös vanhempia on alettu julkaista myös äänikirjoina.

”Jack on vastuussa”, äiti sanoo ja jättää kolme lasta hajonneeseen autoon siksi aikaa, että käy soittamassa apua. Kolme vuotta myöhemmin äidin raaka murha on edelleen ratkaisematta ja Jack on sisaruksistaan yhä vastuussa - jonkun täytyy olla, kun isäkin häipyi vuosi sitten. Poliisilaitoksella on Jackin äidin murhan lisäksi ratkaisematta seutua piinaava murtosarja: rikollinen on nimetty Kultakutriksi, koska hän nukkuu uhriensa vuoteissa. Rikoksia alkaa selvittää ylikomisario John Marvel, Bauerin Näkijä-kirjasta tuttu äreä ihmisvihaaja. Myös Jack selvittää äitinsä kuolemaa omilla keinoillaan...

Odotin kovasti, että tämä julkaistaan myös äänikirjana ja vähän kyllä petyin. En oikein päässyt juonesta kiinni ja kirjan teema tuntui vähän epäuskottavalta. Periaatteessa ihan kelpo viihdettä ja tuli kuitenkin kuunneltua loppuun.

Suosittelen kirjaa jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 3- tähteä. 

2 kommenttia:

  1. Minua kosketti tämä kirja. Bauerin kirjoissa on aina lapsia ja nuoria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Kiva kuulla, että pidit tästä. Muitakin Bauerin kirjoja on tullut äänikirjoina viime aikoina.

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.