keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Tess Gerritsen: Jos luotain lähdet

 


Tess Gerritsen: Jos luotain lähdet, 1987. Ensimmäinen julkaisu suomessa 2012 ja nyt myös äänikirjana.  Tämä kuuluu Gerritsenin uran alkupään tuotantoon ennen lääketieteellisiä kirjoja. Katogoriana sellainen jännittävä romantiikka.

Yksi puhelu voi muuttaa kaiken...

Keskellä yötä soiva puhelin syöksee vastanaineen Sarah Fontainen surun kierteeseen: hänen aviomiehensä Geoffrey on kuollut hotellipalossa Berliinissä. Seuraavat viikot kuluvat kuin sumussa, kunnes Sarahin maailma järkkyy jälleen – Geoffrey saattaa olla elossa!

Epätoivoinen etsintäretki vie Sarahin Eurooppaan, ja hän saa mukaansa erikoistutkija Nick O’Haran. Yhdessä he yrittävät selvittää salaisuuksien vyyhtiä, luottaa epäilyistä huolimatta, mutta ovatko he vain marionetteja muiden pelissä? Kun etsintä muuttuu kilpajuoksuksi kuoleman kanssa, Sarah joutuu miettimään, haluaako hän vastauksia vai haluaako hän elää.

Kirjassa seikkaillaan lähinnä Euroopassa ja Sarah yrittää epätoivoisesti löytää miehensä. Kuitenkin useampikin taho tuntuu olevan Sarahin perässä ja hän joutuu vaaraan toisensa jälkeen. Vautia siis riittää. Aivan mukavaa toimintaa tähänkin kirjaan mahtuu. Romantiikkaa unohtamatta. Aivan kelpoa viihdettä tämä kirja kyllä on.

Suosittelen jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.