perjantai 6. marraskuuta 2020

Robin Cook: Elämän merkit

 .

Robin Cook: Elämän merkit, 1992 julkaistu Cookin 11. suomennettu lääkärijännäri. Äänikirjana Celiassa. Päähenkilönä on sama Marissa, kuin aiemmassa Virus-kirjassa.

Kirjan alussa Marissa ja Robert ovat hedelmällisyysklinikan asiakkaita ja useita keinohedelmöityksiä on epäonnistunut. Jatkuva stressi ja hormoonihoito ovat saaneet Marissan hermostuneeksi ja välit miehensä kanssa ovat kireät. Kun hänelle selviää, että hänen hedelmättömyytensä johtuu oudosta sairastumisesta ja kun vielä lähistöltä löytyy muitakin, hän päättää selvittää asiaa tarkemmin.

Seikkailut seuraavat toisiaan ja tapahtumat etenevät Bostonista Austraalian koralleille ja lopulta Hongkongiin. Kirjassa sattuu ja tapahtuu ja tunnelmat ovat hyvin jännittävät. Kun koralliriutoilla Marissan ystävä joutuu haihyökkäyksen kohteeksi, hän päättää etsiä entisen patologin Austraalian erämaasta. Todella paljon vaihtuvia maisemia! Austraaliaan sijoittuvat dekkarit ovat kyllä kivoja!


Oudoista tapauksista huolimatta kirjan henkilöt ovat uskottavia ja heitä on mukava seurata. Wintage-klinikasta on Cook kirjoittanut vielä kaksi muutakin kirjaa. Suosittelen kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle täydet viisi tähteä.


2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.