perjantai 13. marraskuuta 2020

Peter James: Kuolema käy oikeutta

 

Peter James: Kuolema käy oikeutta, äänikirjan lukija Martti Ranin ja pituus reilut 14,5 tuntia. Roy Grace-sarja saa jatkoa... Tykkään kovasti Jamesin kirjoista ja odotan näitä aina kovasti. Onneksi hänen kirjojaan julkaistaan Suomessa ahkerasti!

Kirjassa seurataan useampaa juonenkulkua, jotka liittyvät toisiinsa. Itseasiassa melkein vähiten seurataan juurikin Grascen elämää, jonka perheessä on niin huolta kuin ilojakin. Tätä tavallista perhettä on mukava seurata!

Toisaalta seurataan Megiä, joka saa kutsun valamiehistöön. Hänen tyttärensä on reppureissulla etelä-Amerikassa ja tämän matka aiheuttaa äidille kovasti huolta. Lisäksi seurataan rikollista, jonka oikeudenkäyntiin Meg osallistuu. Toisen syytetyn elämän tarkein asia on Downin oireyhtymäinen veli, joka haaveilee omasta ravintolasta.

Roy Grace on ollut väliaikaisessa tehtävässä Lontoon poliisissa ja joutuu palaamaan entiseen paikkaansa ikävän esimiehensä alaiseksi. Gracea kyllä pyydetään jatkamaan Lontoossa, mutta perheen takia hän haluaa työskennellä lähempänä kotia.

Olen aina pitänyt kovasti tästä sarjasta ja suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle neljä ja puoli tähteä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.