torstai 26. marraskuuta 2020

Rake Tähtinen: Arvottomat

 Rake Tähtinen: Arvottomat, 2010, äänikirjana julkaistu 2020. 3. osa Petäjämäki-dekkarisarjaa. Äänikirjan lukee Jarmo Mäkinen ja sen pituus on noin 7 tuntia.

Kultasepän ryöstömurha ja perhepiiriin kiirivä suru-uutinen vievät rikoskomisario Petäjämäen arvokysymysten äärelle. Samaan aikaan uusikaupunkilaisen nuoren itsemurha paljastuu murhaksi.
Poliisit joutuvat tapauksen kautta paneutumaan myös yhteiskunnan nurjimpaan puoleen lastensuojeluviranomaisten kautta. Petäjämäki ajautuu siviilielämässään vaikean, kauaskantoisen valinnan eteen.
Rainer "Rake" Tähtinen on suomalainen kirjailija, mainostoimittaja ja graafikko. Hän toiminut myös päätoimittajana, kolumnistina ja kaupunginvaltuutettuna. Tähtisen tuotantoon kuuluu muun muassa novelleja ja Petäjämäki-dekkarisarja.

Tämä sarja on osoittautunut mukavaksi ja viihdyttäväksi. Sen päähenkilöt ovat sopivan tavallisia ja heillä on aivan normaali elämä. Petri Petjämäen arkea on mukava seurata ja aion jatkossakin kuunnella näitä kirjoja. Seuraavana onkin vuorossa Tapettu illuusio.

Suosittelen kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle neljä tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.