sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Naistenviikon keskenjäänyt kirja

                                                           Ilmestyi 15.7.2021                NAISTENVIIKKO!!

Klaustrofobinen trilleri
Camilla Stenin Perijä on pelottava jännitysromaani syrjäisen kartanon kätköissä asuvasta pahuudesta.

Eleanorin iäkäs isoäiti murhataan kylmäverisesti hänen silmiensä edessä. Eleanor näkee murhaajan pakenevan rikospaikalta, mutta hän on kasvosokea, eikä siksi pysty kuvailemaan tekijää poliisille.

Muutamaa kuukautta myöhemmin Eleanor saa tietää isoäitinsä jättäneen hänelle valtavan kartanon, jonka olemassaolosta hän ei koskaan ole ollut tietoinen. Eleanor matkustaa kartanoon viikonlopuksi tutustuakseen perintöönsä poikaystävänsä, tätinsä ja perheen asianajajan kanssa. Pian käy kuitenkin ilmi, että talo, josta isoäiti ei koskaan hiiskunut sanaakaan, kätkee järkyttävän menneisyyden seiniensä sisään.

Mitä syvemmälle Eleanor kaivautuu taaksepäin ajassa, sitä suurempiin arvoituksiin hän törmää. Kuka hänen isoäitinsä Vivianne oikeastaan oli? Kuka hänet murhasi? Ja miksi isoäidin oli salattava kartano?

Camilla Sten lukitsee Perijä-romaanissa lukijan hylättyyn kartanoon, josta jokainen ei selviydy ulos elävänä.

Täytyy kyllä sanoa, että tämä kirja oli pettymys. Stenin esikoisteos Kadonnut kylä oli parempi, muttei sekään vakuuttanut. Camilla Stenhän on Viveca Stenin tytär. Yritin kyllä kovasti kuunnella tätä kirjaa, mutta en missään vaiheessa päässyt yhtään tämän kirjan imuun. Oli siis pakko jättää kesken.

Suosittelen kirjaa edelliseen Camilla Stenin kirjan ystäville. Valitettavasti keskenjäänneelle kirjalle annan vain yhden tähden.

 

2 kommenttia:

  1. Minulta jäi edellinen Kadonnut kyläkin kesken…

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ehkä ei sitten kannata tähänkään tarttua...

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.