sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Liza Marklund: Paratiisi

 

Liza Marklund: Paratiisi, 2001. Äänikirjan pituus on 13 tuntia ja lukijana toimii Johanna Kokko. Tämä on kolmas osa Annika Bengtzonista kertovassa sarjassa.

Romaani murhasta, vallasta ja mediasta - siitä mitä tapahtuu, kun emme kanna vastuuta toisistamme.

Tukholman satamasta katoaa kymmenien miljoonien kruunujen savukelasti. Laiturilla makaa kaksi tapettua miestä, nuori nainen pakenee henkensä edestä. Jugoslavian mafiaa epäillään ja Kvällspressen kilpailee parhaista lööpeistä.

Annika Bengtzon on palannut Studio Sexin tapahtumien jälkeen toimittajaksi. Hän saa vihjeen uhanalaisia ihmisiä piilottelevasta salaisesta Paratiisi-säätiöstä, ja setviessään henkensäkin kaupalla säätiön salaisuuksia hän tapaa myös tulevan miehensä.

Annika on työskennellyt vuoden yövuorossa, kun hän törmää todelliseen juttuun ja pääsee tekemään oikeaa toimittajan työtä. Hän on pikkuhiljaa toipunut poikaystävänsä Svenin kuolemasta, kun hänen rakas mummonsa sairastuu. Monenlaista seikkailua mahtuu taas tähän kirjaan ja tämänkin pariin on mukava palata uudestaan. Yleensä en pidä toimittajista dekkareissa, mutta tämä sarja jotenkin vetoaa. Tämä onkin jo kolmas kerta, kun luen tätä sarjaa...

Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.