keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Liza Marklund: Uutispommi

 

Liza Marklund: Uutispommi, 2000. Äänikirjan pituus vajaat 14 tuntia ja sen lukee Johanna Kokko. Kustantaja Otava. Tämä on Marklundin ensimmäisenä kirjoittama Annika Bengtzon-sarjan kirja, mutta tapahtumat sijoittuvat aikaan Prime Timen jälkeen. 

Tukholmalaisen iltapäivälehden rikostoimittaja Annika Bengtzon tutkii olympiastadionin pommiräjähdystä ja saa liikkeelle voimia, jotka uhkaavat hänen omaakin turvallisuuttaan.

Tässäkin kirjassa kiirenen Annika kampailee yhdistääkseen perhe-elämän ja työn. Töissä on monenlaisia haasteita, kuten myös miehensä Thomasin töissä. Myös lapset vaativat oman aikansa. Aina töistä soitetaan väärään aikaan.

Räjäytys olympiastadionilla sysää Annikan taas syvälle juttuun, joka loppujen lopuksi on melkoinen kilpajuoksu aikaa ja räjäyttäjää vastaan. Myös Annikan koko perhe joutuu hengenvaaraan.

Näitä kirjoja on kyllä kiva lukea aina uudestaan. Näissä kuvataan tavallista lapsiperheen arkea kaikkine kiireineen. Elämä on tavallista ilman mitään dekkareista kliseistä alkoholin tai lääkkeiden käyttöä. Puhdasta ja siistiä elämää. Tykkään! Seuraava osa, Punainen susi on taas tosi jännittävä!

Suosittelen kirjaa kaikille naislukijoille. Annan tälle kirjalle neljä+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.