sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Christina Larsson: M-ryhmä 3


Christina Larsson: M-ryhmä 3, viimeinen osa trilogiasta ilmestyi äänikirjana 5.3.20. Kirjan lukee entisten tapaan Karolina Kudjoi ja sen pituus on noin 6 tuntia. Todella mielenkiinnolla odotin, miten keskeneräiset juonenkäänteet saadaan solmittua!

Kirja alkaa, kun Noran entisellä kotipaikkakunnalla kuolee kuolemansyyntutkia epämääräisissä olosuhteissa. Myös Noran entinen kollega on kuollut. Kaikeksi onneksi Noran äiti on herännyt tajuttomuudestaan. M-ryhmän toiminta vaikuttaa entistä epäilyttävämmältä. Kuka oikein on sen taustalla?

Jotenkin tämä viimeinen osa tuntuu kuitenkin vähän lattealta ja ihan kaikkiin kysymyksiin ei saada vastausta. Ilmeisesti sarja ei ole tästä jatkumassa enempää. Selityksensä saa kyllä mm. se, mitä tapahtui Noran entiselle poikaystävälle. Onneksi Noran äidin tilanne paranee ja hän pääsee hoitokotiin.

Suosittelen koko sarjaa skandidekkarien ystäville. Annan tälle päätösosalle kolme- tähteä.

2 kommenttia:

  1. Minulla tämä kolmas kirja on tulossa vasta kuunteluun, joten vain silmäilin arviotasi. Ensimmäisen ja toisen osan perusteella ne ovat kuin yhtä kirjaa - rikostapaukset ovat erilaiset, mutta erikoisryhmään liittyvät vihjeet kuin yhdestä romaanista.

    VastaaPoista
  2. Juurikin näin!
    Yritän näissä postauksissani olla kertomatta liikaa...

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.