tiistai 31. maaliskuuta 2020

Maaliskuun luetut 2020


Maaliskuu oli minun osalta vähän heikompi kirjojen kuuntelemisen suhteen. Kuunetelin yhteensä yhdeksän kirjaa. Enimmäkseen kirjat olivat perustasoisia kolmen tähden kirjoja. Yhtään eirtyistä kirjavaliota en kuunnellut, vain kaksi neljän tähden kirjaa Denise Rudbergin Kuuden metrin syvyydessä sekä Susan Casserfeltin Tatuoitu ympyrä.

Maaliskuun aikana olen kovasti tarkkaillut tulevan syksyn uutuuksia ja näitä onkin ilmestymässä taas kiitettävä määrä! Mukava tietää, että uutuudet eivät lopu! Uutuuksien parissa kun meni tämä kevätkin mukavasti. Maaliskuun kirjoista kaikki olivat uutuuksia, vanhin oli Lee Childin kirja, joka julkaistiin marraskuussa.

Huomiona maaliskuulle oli koronaepidemia, joka aiheutti monelle karanteenin ja kotiinjäämisen. Ajankuluna voi kuunnella äänikirjoja ja tässä vinkkejä siihen. Lisäksi linkki ilmaisiin e-kirjoihin.


2 kommenttia:

  1. Kyllä minusta yhdeksän kirjaa kuukaudessa on hyvä suoritus. Kiva, kun sinäkin olet tykännyt Rudbergin kirjasta. Minulla on hyllyssä vielä Rudbergin neljäs kirja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Minusta Rudbergit ovat mukavan pehmeä lukemista.

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.