perjantai 20. maaliskuuta 2020

Denise Rudberg: Kuuden metrin syvyydessä


Denise Rudberg: Kuuden metrin syvyydessä, ilmestyi äänikirjana 2.3.2020. Lukijana toimii Erja Manto ja sen pituus on noin 8 tuntia. Pidän todella paljon tästä sarjasta. Siinä päähenkilöt ovat kunnollisia ihmisiä, eikä heillä pahemmin ole ongelmia. Kirjoissa tapahtuu paljon, mutta ne eivät ole raakoja. Odotin tätä kovasti! Kiitos kustantajalle arvostelukappaleesta!

Kirjan alussa liikutaan niin oopperan kulisseissa kuin palvelutalossa, kun entinen sosiaalityöntekijä kuolee. Päähenkilöt, Marianne ja kumppanit ovat minusta sympaattisia ja nyt Marianne pohtii sitoutumiskammoaan, kun paras ystävä on menossa naimisiin. Kirjassa seurataa useampia henkilöitä ja alussa askarruttaa, että miten ne liittyvät yhteen. Pääosassa keskitytään palvelutalossa kuolleen naisen tyttäreen ja tämän tv-ohjelmaan ja sen paljastuksiin. Asioihin liittyy paljastuksia ja politiikkaa.

Myös erikoisryhmän jatko on vaakalaudalla ja entisten jäsenten on sopeuduttava tuleviin muutoksiin. Eri juonenkäänteet saavat lopussa selityksen ja asiat ratkeavat. Suosittelen kirjaa kaikille pehmeistä dekkareista pitäville. Annan neljä tähteä. Helmet-lukuhaasteeseen en saa tätä kirjaa sijoitettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.