torstai 23. tammikuuta 2020

Susan Casserfelt: Papin pikkutyttöÄänikirjan lukija on Karoliina Kudjoi. Julkaistiin vain äänikirjana 21.1.20. Julkaisija: Word Audio Publishing, Pituus noin 12 tuntia.
"Ruotsalainen Susan Casserfelt debytoi psykologisella jännärillä, joka kuljettaa lukijaansa pyörryttävällä vauhdilla Höga kustenista Tukholmaan ja New Yorkiin. Ruotsissa huippusuosion saaneen Höga kusten -sarjan aloitusosa esittelee epätodennäköisen parivaljakon, poliisikokelas Kajsan sekä boheemin Zetan."
Kirjasarjassa on kolme osaa, jotka kaikki ilmestyvät äänikirjoina tämän kevään aikana. Mielenkiintoista odotettavaa!

Tämä kirja oli heti alusta alkaen huomettavasti mielenkiintoisempi, kuin edellisenä kuuntelemani Turtonin dekkari. Kajsa tuntuu heti sympaattiselta päähenkilöltä ja hänen kokemuksia on kiva kuulla! Karoliina Kudjoi on suosikkilukijani ja hänen tekstiään on mukava kuunnella.

Kirjan alussa nuori tyttö katoaa. Hänen isänsä, suosittu jääkiekkovalmentaja, järjestää etsintöjä. Erään vihjeen mukaan hän olisi mennyt tätinsä luokse Tukholmaan. Niin, tapahtumat sijoittuvat Örnsköldsviikkkiin, Ruotsiin, mukavan oloiseen merenrantakaupunkiin. Samaan aikaan afganistanilaistaustainen nuori poika pakenee. Miten hänen pakonsa liittyy kadonneeseen tyttöön. Poliisikokelas Kajsa onnistuu sotkeutuman tapaukseen ja hänen harjoittelunsakin on vaarassa...

Voimakas hahmo kirjassa on kadonneen tytön, Josefinin, isä, jota kutsutaan veturiksi. Kirjassa puhutaan hänen toimistaan jääkiekkovalmentajana ja perheensä hallitsevana isänä. Myös historia hänen kulmikkaan siskonsa kanssa tulee esiin.

Annan kirjalle kolme tähteä. Aivan mukavaa kuunneltavaa enimmäkseen. Helmet -lukuhaasteessa sijoitan tämän kohtaan: 35. Kirjassa käytetään sosiaalista mediaa.

2 kommenttia:

 1. Hei Satu. Kiva kun kävit blogissani kommentoimassa. Sillä tavoin löysin blogisi. Casserfeltista en ole aiemmin kuullutkaan. Uudet dekkarivinkit ovat aina tervetulleita. Onko niin, että kuuntelet kirjoja etkä lainkaan lue? - Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit! Minullekin tämä kirjailija on uusi tuttavuus. Mukavaa, että äänikirja mahdollistaa suomentamisen pienemmässä piirissä.
   En ole lukenut painettua kirjaa puoleen toista vuoteen...

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.