maanantai 13. tammikuuta 2020

Christina Larsson M-ryhmä 1
Nyt sain kuunneltua äänikirjauutuuden,  Christina Larssonin M-ryhmä 1:n.
Ruotsalaisen Christinan viimeisimmät suomennokset on julkaistu vain äänikirjoina Word audio publishingin kustantamana. Mielenkiintoinen veto! Aikasemmin kirjailijalta on suomennettu kuusiosainen Ingrid Bergman-dekkarisarja. Sekin enimmäkseen vain äänikirjoina. Tykkäsin siitä! Nämä Larssonin äänikirjat ovat alkuperämaassaan Ruotsissa olleet erittäin suosittuja.  Nämä ovat laajalti saatavissa suomalaisissakin äänikirjapalveluissa.

Nyt siis julkaisussa kolmiosainen M-ryhmä-sarja. Seuraavat osat 2 ja 3 ilmestyvät kevään aikana. Kirjat lukee Karolina Kudjoi, joka on suosikkini. Tämän ensimmäisen osan pituus on 5,5 tuntia., eli aika lyhyt teos kyseess'. Joskin minä kuuntelen 1,5 kertaisella nopeudella...

Kirja on melko peinteinen dekkari. Joku kuolee ja syyllistä etsitään. Tässä siihen löytyy ikävä motiivi. Itse tykkään näiden Larssonin kirjojen henkilöhahmoista. Tässäkin päähenkilönä on aivan tavallinen, kunnollinen naispoliisi. Hän aloittaa uutena M-ryhmässä ja hänen vastaanottonasa on kylmä. Myös lopussa valotetaan asiaa lisää ja selvästi jatko-osissa päästään enemmän siihen, mitä mättää tässä omituisessa ryhmässä. Myös ensiten poikaystävän taholta ongelmia piisaa!

Kirja oli viihdyttävä ja odotan innolla seuraavia osia. Osa 2 ilmestyy äänikirjana 7.2. Tämä oli näpäkkä ja tiivis paketti, jolle annan neljä tähteä. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.