keskiviikko 21. elokuuta 2024

Karin Slaughter: Riistetyt


Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2004 ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on vajaat 13 tuntia. Tämä on toinen osa yhdysvaltalaista dekkarisarjaa. Ensimmäinen osa oli nimeltään Sokaistu ja oli tosi hyvä kirja. Kirjailijan blogatut kirjat tästä linkistä
*
On kesälauantai Heartsdalen pikkukaupungissa. Rauhallinen ilta saa dramaattisen käänteen, kun kahden teini-ikäisen riita päättyy toisen kuolemaan. Nuoren tytön ruumiinavaus paljastaa järkyttäviä asioita, joille tytön lääkäri ja kaupungin patologi Sara Linton on ollut täysin sokea.

Sitten katoaa uhrin teini-ikäinen ystävä. Tutkimusten edetessä uhrien perheet ja ystävät kääntävät selkänsä ja vaikenevat. Kaupunki kätkee hirvittäviä salaisuuksia, jotka koskevat useita perheitä. Kun poliisipäällikkö Jeffrey Tolliver löytää kadonneen tytön, karmea totuus paljastuu kokonaisuudessaan.

Vaikuttava trilleri Sokaistun kirjoittajalta. Riistetyt jatkaa Sara Lintonin ja Jeffrey Tolliverin jännittävää tarinaa Heartsdalen kaupungissa.
*
Kirja on jatkoa edelliseen ja pian Jeffrey joutuu todella tiukkaan paikkaan nuorten keskuudessa. Nuoret ja lapset ovat vaarassa. Sara miettii tunteitaa ja Lena toipuu edellisessä kirjassa sattuneista tapauksista. Jännitystä riittää. Hyvä kirja, mutta vähän liian rankka aihe. Annan tälle kirjalla 4+ tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.